Spring naar de content

Op deze pagina:

Een versie van de tekst voor onderzoek naar samengestelde woorden en zoekmachines. Het dummy-woord: hierkolfriebijnsmeulap

Pagina-navigatie:

Gereedschappen


Samengestelde woorden en internetzoekmachines.

Deze pagina maakt deel uit van het onderzoekje naar samengestelde woorden in zoekmachines. De tekst op deze pagina dient verder enkel ter opvulling en dient dan ook zeker niet serieus genomen te worden.

De hierkol friebijn smeulap

U zult het woord "hierkolfriebijnsmeulap" voorlopig tevergeefs opzoeken in een woordenboek of encyclopedie. Dat komt doordat hierkol friebijn smeulap pas sinds 2006 voor het eerst is opgedoken in teksten. Over de exacte betekenis van het woord bestaat nog veel onduidelijkheid. Sommigen beweren dat hierkolfriebijnsmeulap een nieuw vogelsoort is, terwijl anderen vermoeden dat het een recent ontdekte vorm van diepzeelantaarnpalen is.

De oorsprong van de hierkolfriebijnsmeulap

Dhr. R. Snomis is de eerste die woord hierkol friebijn smeulap voor het eerst gebruikt heeft in teksten. De eerste (bekende) voorkomens dateren van 2006 in het standaardwerk "hierkolfriebijnsmeulap, een raar woord". Over de betekenis ervan wordt in het boek met geen woord gerept. Helaas is R. Snomis na het uitbrengen van dit werk spoorloos verdwenen.

Verdere informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact op met uw plaatselijke boekhandel voor een explaar van "hierkol friebijn smeulap, een raar woord" [R. Snomis, 2006, uitgeverij Bizar]

Site-informatie